Zavođenje na Zrću: Kako šarmiraju Talijani, Francuzi, a kako naši dečki?

‘Jesi li ti anđeo koji je pao s neba’ ili pak ‘Osim što si lijepa, što još radiš u životu’ –  koliko je samo pripadnica ljepšeg spola palo na ovakve klišeje?

I dok se mi tješimo da izlizane šankerske ulete ne toleriramo niti najmanje, kao i uvijek – teorija kaže jedno – a praksa nešto sasvim drugo!

“Imaš prekrasne oči, imaš nevjerojatan osmijeh, svjetlo u tvojim očima je tako prekrasno da sam se zaljubio… Većina djevojaka se zaljubi, a mi kažemo ‘Ok, volim i ja tebe'”, otkrio je RTL Televiziji svoje tajne zavođenja Paolo iz Italije.

“‘Prekrasna si’. Najjednostavnije. Univerzalna rečenica. To je vrlo važno za mene”, nastavio je Sab iz Švicarske.

Francuzi kažu kako si lijepa, a što Hrvati kažu?

“Idemo, hajdemo… To kažu”, priznao je Marko iz Zagreba.

‘Sigurno si umorna jer mi trčiš po mislima cijeli dan’ ne prolazi više ni u najudaljenijem kutku svijeta! Dolaze neke nove generacije, samim time i nova pravila.

“‘Sviđaju li ti se moje cipele? Moj sat? Moje usne?’ Nema problema” P”, rekao je Luka iz Švicarske dodavši kako zaista postoje cure koje padaju na te fore. Duhovitost je najbitnija, tvrdi on.

No, što se dogodi kad partijanerice sa Zrća krenu prebirati po nafatlinu uleta? Naravno, uvijek se pamte oni najgori.

Da su uleti prava umjetnost, shvatio je svaki frajer nakon minute bezuspješnog šarmiranja. No, da ih nema valjalo bi ih izmisliti jer dok mačke nema, miševi kolo vode. A možda mački takva raspodjela više i odgovara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...