Z.K. (45) kod Nadina “pao” s kilogramom kokaina!

Policijski službenici Postaje prometne policije Zadar u suradnji s policijskim službenicima Odjela kriminaliteta PU Zadarske u srijedu su oko 21 sat otkrili krijumčara kokaina. I to rekordera! Naime, kako je rečeno na izvanrednoj medijskoj konferenciji, radi se o najvećoj zapljeni kokaina na zadarskom području.

Tijekom kontrole prometa policijski službenici su kod Nadina zaustavili kombi njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao Z.K. (45), hrvatski državljanin s  s prebivalištem u Posušju (BiH). Osim 45-godišnjaka, u kombiju koji je dolazio iz smjera Frankfurta i dotad neometano prešao prekotisuću kilometara, nalazilo se još 6 osoba, koje se međutim, ne dovodi u vezu s pronađenom drogom.

Službeni policijski pas nanjušio je drogu, a pretragom kombija ista je pronađena u podu vozila između sjedalica. Osim paketa koji je sadržavao čak 1112 grama kokaina, policija je pronašla i 10.000 eura za koje se sumnja da su “zarađeni” upravo počinjenjem kaznenog djela te ljepljivu traku.

Droga, novac i ljepljiva traka oduzeti su vozaču koji je priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Zapljenjena droga na crnom tržištu vrijedila bi između 500 tisuća i milijun kuna.

– Nijedan kriminalac u ovom gradu neće biti siguran. Ova lijepa priča o suzbijanju droge rezultat je mukotrpnog rada zadarske policije, rekao je na konferenciji za novinare novi voditelj Službe kriminalističke policije Tomislav Kristić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...