Akcija “Moj Pag bez azbesta”

Udruga “Moj otok” provodi akcije i kampanje zamjene azbestnih krovova i fasada diljem Hrvatske, a sada je na red došao Pag.

23. rujna u 18 sati Udruga će održati predavanje u dvorani Kneževog dvora, a proizvodi sponzora bit će izloženi ispred dvorane sat vremena ranije.

Inače, ovo je najbrže rastuća ekološka akcija koja se trenutno poduzima na našim prostorima i vjerujemo da će mnogima biti zanimljiva i korisna. Akcija se sada dodatno nadopunjava i energetskom učinkovitošću koju provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Na 56 izuzetno posjećenih prezentacije u 11 županija bilo je više od 5000 posjetitelja koji su se upoznali s novostima dosadašnjih postignuća po ovom pitanju, što možete vidjeti na stranici www.mojotok.info.

– Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja, odnosno uklanjamo izvor malignih oboljenja i stvaramo ljepši ugođaj, a Hrvatsku pretvaramo u poželjniju turističku destinacijuPridružite nam se jer zajedno smo jači!, pozivaju organizatori i dodaju kako svojom kampanjom stvaraju mogućnost za dobivanje sredstava od jedinica lokalne samouprave, smanjuju cijenu nabave i rada te osiguravaju pravilno zbrinjavanje tog ekološki opasnog otpada, uz poticaj naših sponzora od 1.00 kn/kg skinutog azbesta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...