Bayern i Fenerbahce u finalu ZDBT-a

Euroligaši Bayern i Fenerbahce finalisti su drugog po redu Zadar Dogus Basketball Tournamenta koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. Turski Fenerbahce koji brani prošlogodišnji naslov do finala je došao pobjedom nad Crvenom zvezdom rezultatom 88:65. Najefikasniji u njihovoj momčadi bio je Ekpe Udoh s 16 postignutih koševa i 10 skokova. Najbolji u redovima Crvene zvezde bio je Stefan Nastić s 12 koševa i sedam skokova.

U drugoj utakmici dana Zadar je imao i devet koševa prednosti pred Bayernom te je do samog kraja držao utakmicu izjednačeno. Bavarci su na kraju slavili rezultatom 72-66. Kod Zadrana istaknuli su se Kraljević s 15, Bošnjak s 12 i Bašić s 10 koševa.

Nedjeljni program utakmicom za peto mjesto u 16 sati otvaraju Zadar i Crvena zvezda. U 18.30 sati za treće mjesto borit će se Darussafaka Dogus i Olympiakos. Finalni susret između Bayerna i Fenerbahcea na rasporedu je u 21 sat. Ulaznica za finalni dan može se kupiti na blagajni ŠC Višnjik u nedjelju od 10 do 21 sat te u agenciji Aquarius i Tisak Media shopu u Supernova centru.

Dogus grupa osnovana je 1951. Aktivna je u osam ključnih tvrtki i koristi stil upravljanja koji je istovremeno usredotočen na kupca i produktivnost. Zapošljava gotovo 50.000 zaposlenika kroz više od 250 tvrtki. Dogus grupa sudjeluje u nekoliko društveno odgovornih i sponzorskih projekata s posebnim naglaskom na razvoj djeteta, obrazovanje, okoliš, kulturu, umjetnost i sport. Dogus grupa pouzdan je investitor u sportu na svim razinama, od mladih sportaša do profesionalne košarke. Osim svoje privrženosti prema košarci, Dogus grupa ima za cilj pružiti jednake mogućnosti u sportu i podizati profesionalne sportaše koji će biti svjesni svoje odgovornosti prema društvu pružanjem razvojne mogućnosti sportašima amaterima od rane dobi. Sada kao član obitelji partnera euroligaške košarke, Dogus grupa bit će u boljoj poziciji nego ikada ostvariti svoje korporativne, društvene i sportske ciljeve.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...