Donosimo 5 stvari koje govore da je vašoj vezi došao kraj

Dok svijet gledamo kroz “ljubavne naočale” sve oko nas doima se savršeno, no jednom kada zaljubljenost splasne i kemijski se vatromet stiša možemo spoznati neugodnu istinu.

Evo znakova koji jasno pokazuju da je vašoj vezi došao kraj…

Nesretni ste

Iako naši partneri nisu odgovorni za našu sreću ili zadovoljstvo životom, oni bi nam barem trebali dan učiniti ljepšim. Kada ste u vezi s pravom osobom uživate u životu i općenito se  osjećate se sretnijima. Ako ste potišteni i nesretni većinu vremena, a pogotovo kada ste u blizini partnera, onda bi vam to mogao biti jasan znak da ona/on i nisu baš za vas.

Ne možete biti ono što uistinu jeste

Kada vam bliski prijatelji kažu da ste se promijenili, onda sigurno i jeste. Ako se u društvu partnera/ice ne osjećate potpuno opušteno, morate pažljivo birati riječi koje izgovarate i paziti kako se ponašate, onda je to znak da je vaša osobnost postala projekcija njegovih/njenih želja. Želite li uistinu zbog ljubavi žrtvovati ono što jeste?

Iscrpljeni ste

Druženje s partnerom/icom trebalo bi nas ispuniti pozitivnom energijom, a ne da se osjećamo emocionalno iscrpljeno. Ljudi koji konstantno prigovaraju, jadaju se i općenito imaju negativan pogled na svijet deprimiraju i najvedrije osobe oko sebe. Želite li uistinu provesti život s takvom djevojkom ili muškarcem?

Ne vidite zajedničku budućnost

Sasvim je normalno da nakon određenog vremena provedenog u vezi počinjete maštati o  zajedničkoj budućnosti, no ako se ne vidite skupa za nekoliko godina ni u mislima onda bi mogli dobro razmisliti zašto ste još uvijek s njime ili njom. Budite pošteni i prema sebi i prema partneru te okončajte vezu koja, tako i onako, u vašim očima nema budućnost.

Prijateljski faktor

Ako ste s partnerom u vezi već neko vrijeme, a niste ga ili ju upoznali s prijateljima onda vam to puno govori o kakvoj se osobi radi. Prijatelji su objektivniji od nas i vide stvari koje nama uredno promiču. Ako smo nekompatibilni s partnerom ili je on/ona loša osoba, prijatelji su ti koji će nam ukazati sve mane naše veze.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...