Evo kako razgovaraju sretni parovi

Sretni parovi uvijek naglašavaju da je ključ njihova uspjehadobra komunikacija, a većini nesretnih nije jasno o čemu se radi i koje to magične riječi koriste kad su tako uspješni zajedno.

Naravno, magije nema – radi se o normalnim, običnimrazgovorima koji su zapravo vrlo jednostavni, no ipak većini ljudi to ne polazi za rukom …

Dakle, za početak, oba partnera razumiju što onaj drugi govori. Tajne nema – samo treba pozorno slušati, pokloniti pažnju partneru kad razgovarate s njim/njom i potruditi se dati što kvalitetnije odgovore na pitanja.

Nadalje, takva komunikacija dovodi do uzajamnog povjerenja, kako u partnera, tako i u vezu, pa izraz “mi to ne možemo” ne postoji u njihovom rječniku. Uvijek će se oboje potruditi i riješiti problem na zadovoljavajući način, bilo da se radi o vezi, poslu ili prijateljima.

Sretni parovi znaju da sreću donose male stvari i zahvalnost, pa se za svaku stvar koju partner napravi za njih – zahvale. Hvala ti može biti puno, puno snažnije od volim te, ako se izgovara uvijek.

Naravno, takvi parovi često razmjenjuju komplimente, no ne zato što misle da to trebaju raditi, nego iskorištavaju prilike – kad pomislite kako vam je partner/ica zgodan/zgodna, recite to. To je sve.

Za kraj – sretni parovi podržavaju jedno drugoga. Uvijek i svugdje naći će riječi podrške za ideje i nastojanja svog partnera i jasno ih izreći.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...