Građani, oprez: Provaljuju u kuće i automobile, a uzimaju baš sve!

U protekla 24 sata policija je evidentirala niz krađi i provala. Na meti lopova u noći s nedjelje na ponedjeljak našao se jedan ugostiteljski objekt u Biogradu iz koje je nepoznati počinitelj otuđio alkoholno piće. Međutim, zabilježene su i provale u stanove i automobile, pa i jedno “džeparenje”.

U Pakoštanima nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu državljanina BiH te otuđio torbe s mobitelom i dokumentima ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. U proteklih nekoliko dana, u Donjim Raštanima i Zadru, nepoznati su počinitelji provalili u kuću i stan u vlasništvu 37-godišnjaka i 71-godišnjaka te otuđili akumulatore, agregat i zlatninu.

U proteklih nekoliko mjeseci, u Zadru i u Starigradu, nepoznati su počinitelji iz kuća u vlasništvu 68-godišnjakinje i  52-godišnjaka otuđili zlatninu i nekoliko tisuća kuna. Jučer u Pagu, nepoznati je počinitelj iz automobila u vlasništvu 50-godišnjaka otuđio ruksak s novčanikom i dokumentima ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer, na predjelu Poluotok u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanike s novcem i dokumentima u vlasništvu 67-godišnjaka i 53-godišnjakinje.

Protiv svih nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...