Imate pošteškoća u koršitenju mobilnih i fiksnih usluga HT-a? Nema panike, znaju za problem

Korisnici mobilne i fiksne mreže Hrvatskog telekoma noćas nešto nakon ponoći počeli su prijavljivati poteškoće u korištenju usluga.

Kako doznajemo u Službi za korisnike ovog telekoma, upoznati su s poteškoćama koje se manifestiraju na području cijele zemlje, a zahvatili su i korisnike mobilnih usluga ali i fiksnog interneta.

I na Facebook stranici ovog davatelja usluga korisnici su izrazili svoje nezadovoljstvo stanjem mreže, pa donosimo nekoliko komentara.

Alo nespavajte nego riješite problem i nadam se da ćete korisnicima dati dodatne mb ili nešto jer nismo u mogućnosti koristiti ništa, napisao je Marko.

Fiksne linije uopće nema, a internet radi na preskokce, a ja moram hitno slati papire telefaxom. Mobilna mreža isto pada kao kula od karata već duže vrijeme….UŽAS, navodi Karolina.

Imam problema sa fiksnom mrežom i internetom!!!! Do kad će to trajati??? Neophodan mi je internet, napisala je Lena.

Imate li i vi poteškoća s korištenjem HT-ovih usluga, strpite se. To je jedino što možete. Ili se pak na Facebook stranicama Hrvatskog telekoma pridružite korisnicima koji ne mogu koristiti usluge, baš poput vas.

– Trenutno su zabilježene poteškoće u korištenju telekomunikacijskih usluga. Intenzivno radimo na njihovom rješavanju te se ispričavamo radi eventualnih neugodnosti, objavio je HT jutros u 08:34 sati na svojoj Facebook stranici.

Kako veliki broj službi pa i medija koristi usluge HT-a jutros je onemogućeno korištenje ili slušanje pojedinih programa, a poteškoće u radu bilježe i hitne službe.

Dakako, uvijek svoje fiksne usluge možete prenijeti na našu telekom mrežu i koristiti ih bez ograničenja i poteškoća.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...