Kako ujutro izgledati savršeno: Izgledajte svježe i naspavano

Kako izgledam – pitanje je koje će si svaka žena postaviti čim se ustane iz kreveta, a prije nego što se suoči sa svojim odrazom u ogledalu. U velikom broju slučajeva niste zadovoljni odgovorom koji vam je ponudilo ogledalo, pa nakon toga slijedi veliko uređivanje.

Ipak, sve se to može izbjeći ako prije spavanja mudro napravite nekoliko stvari koje će vam ujutro podariti svjež i lijep izgled koji neće zahtijevati neke intervencije.

Kako bi spriječili gužvanje kože, spavajte s maskom za oči, a u kožu utrljajte neko esencijalno ulje koje će vam do jutra dati izgled kao da ste upravo stigli s kozmetičkog tretmana.

Satenske jastučnice odlične su za vašu kosu u svakom slučaju, jer će spriječiti lomljenje i petljanje kose, pa obavezno nabavite nekoliko komada.

Ako perete kosu prije spavanja, napravite pletenice dok je još vlažna i ujutro ćete imati gotovu frizuru – ili pletenice, ili sjajne uvojke ako ih raspletete. U slučaju da ste fenirali kosu, napravite visoki rep i ujutro ćete imati frizuru za minutu, umjesto da provedete pola sata namještajući je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...