Krade se bakar s rasvjetnih stupova na Pašmanu; Za vikend još četiri krađe

U razdoblju od mjesec dana na Pašmanu nepoznati počinitelj s rasvjetnih stupova u vlasništvu komunalnog poduzeća krade bakreno uže. Protiv njega je Državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava.

U Kukljici, tijekom noći s četvrtka na petak, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt 40-godišnjaka. Iz njega je ukrao manju svotu novca, a protiv njega se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Iste noći se provala dogodila i u Viru, ali ovoga puta u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva. Nepoznati počinitelj, protiv kojega se podnosi kaznena prijava, otuđio je iz kioska cigarete u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Također te noći, u Ulici 112. brigade u Zadru, provaljeno je u garažu 66-godišnjaka. Nepoznati počinitelj je ukrao alat vrijedan nekoliko tisuća kuna te zaradio kaznenu prijavu pri Državnom odvjetništvu.

Zadnje prijavljena krađa ovoga vikenda dogodila se u subotu u Ulici Katarine Zrinski u Zadru. Nepoznati počinitelj provalio je u ostavu 44-godišnjaka i ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...