Krali cigarete, kosilice, bicikle, mobitele i novčanike

U utorak je u Biogradu, na Trgu hrvatskih velikana, ukraden bicikl 51-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja čiji identitet nije poznat policiji podnesena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Petrčanima se u noći s utorka na srijedu provalilo u kiosk trgovačkog društva iz kojega je nepoznati počinitelj, protiv kojega je podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu, otuđio cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

U Zadru je jučer u Ulici Franje Tuđmana nepoznati počinitelj ukrao mobitel 47-godišnjaku. Mobilni uređaj vrijedan je nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Istoga dana, također u Zadru, u trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenice nepoznati je počinitelj 28-godišnjakinji ukrao novčanik s novcem i dokumentima. Državnom je odvjetništvu također podnesena kaznena prijava.

U Posedarju je noćas provaljeno u poljsku kućicu u vlasništvu 68-godišnjaka te je iz nje otuđena motorna kosilica i agregat. Ukupna šteta je u iznosu od nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja, koji nije poznat, podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...