Lions klub Zadar organizira 2. sportske igre Lionsa

Lions klub Zadar, podružnica međunarodne udruge Lions Clubs International, organizira Druge sportske igre Lionsa ovoga vikenda, od 18. do 20. rujna, u Zaton Holiday Resortu.

Radi se o međunarodnom susretu i druženju članova najveće svjetske humanitarne organizacije. Očekuje se sudjelovanje stotinjak Lionsa i mladih iz Leo klubova Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

Sportske igre imat će humanitarnu notu, a prikupljenim sredstvima pomoći će se mladim zadarskim sportašima. Sredstva će se prikupljati i prodajom crteža najmlađih Zadrana iz Osnovne škole Šimuna Kožičića Benje i Dječjeg vrtića Radost.

Ove godine će se također obilježiti 25 godina Lions pokreta u Hrvatskoj, a glavna svečanost održat će se u Dubrovniku gdje je osnovan prvi hrvatski klub ove udruge koja djeluje već gotovo 100 godina.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...