Live stream kamera iz Zadra najbolja u svijetu

Web kamera u sustavu LiveCamCroatia postavljena u Zadru pobijedila je u top 10 najboljih pogleda na svijetu u kolovozu ove godine, izvjestili su u četvrtak s web portala LiveCamCroatia.

– Live stream kamere iz Zadra pobijedio je u jakoj konkurenciji od više tisuća kamera na svijetu, a kamere s portala LiveCamCroatia već treći mjesec zaredom osvajaju ovu uglednu nagradu, navodi se u priopćenju.

Najbolje su, kako ističu, izabrali vodeći stručnjaci za video tehnologije najvećeg i najutjecajnijeg svjetskog portala za web kamere EarthCama.

Pobjedu je zaslužio jedinstven panoramski pogled na pješački most na Poluotoku u Zadru, koji je oduševio ocjenjivački tim portala kojega posjećuju milijuni korisnika iz cijeloga svijeta, navodi se u priopćenju.

Konkurencija je ove godine bila izuzetno jaka pa su tako u top 10 uvrštene i kamere iz Sjedinjenih Američkih Država, Poljske, Nizozemske i Velike Britanije.

– Iznimno smo ponosni na priznanje EarthCama, ali i na činjenicu da je svaka slika odaslana u svijet iz Lijepe Naše nova razglednica i neprocjenjiva reklama hrvatskom turizmu, ističu iz LiveCamCroatia te dodaju kako je hrvatski portal web kamera LiveCamCroatia uvršten u 25 najinteresantnijih web kamera na svijetu za 2014.

Dosad nagrađivane kamere iz Novog Vinodolskog, Rijeke, Daruvara i Baške Vode samo su dio velike zajednice LiveCamCroatia koja danas ima preko 150 postavljenih atraktivnih web kamera diljem Hrvatske.

Snimke panoramske web kamere u Zadru možete pratiti ovdje: LiveCamCroatia.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...