Mirela Holy: “Prije bih se ubila nego koalirala s Karamarkom!”

Predsjednica ORaHa Mirela Holy jučer se u Zadru sastala sa članovima gradske organizacije te stranke te popričala sa nekoliko okupljenih građana.

Holy je izjavila kako su šanse za osvajanje mandata u IX. izbornoj jedinici male ali ako kampanja bude kvalitetno odrađena uz veliku prisutnost na terenu sve je moguće.

– Za monumentalnu medijsku kampanju ionako nemamo financijskih sredstava, zaključila je Holy te ponovila kako na izbore izlaze samostalno, a što se postizborne koalicije tiče izjavila je slijedeće:

– Ukoliko ORaH bude jezičac na vagi koji će odlučivati hoće li se raspisivati prijevremeni izbori spremni smo na to da tada razgovaramo sa lijevom opcijom i pokušamo dogovoriti vrlo konkretan program rada sa točnom dinamikom realizacije projekata i datumima i ukoliko se dogovori takav tip sporazuma sa građanima koji treba biti realiziran u definiranim rokovima, stavit ćemo to pitanje na odlučivanje na unutarstranački referendum.

Na pitanje novinara o mogućoj koaliciji s HDZ-om Holy je odgovorila:

Ja bih se prije bih se ubila nego koalirala s gospodinom Karamarkom!  To je stranka koja je nepravomoćno osuđena za kriminal i korupciju i koja je veliki izvor zla i općenito ovakve percepcije politike u Hrvatskoj, rekla je Holy.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...