Napokon znamo kako izgleda ured Facebooka i radni stol Zuckerberga

Šef Facebooka osobno je pustio u pogon novu značajku koju Facebook nudi poznatima i slavnima. Doznali smo kako i zašto nema svoj ured, već dijeli open space radni prostor s drugim zaposlenicima, između ostalog.

Poput Meerkata i Periscopea, Live for Mentions omogućuje onome tko prenosi sadržaj pregled koliko fanova je uključeno u njega i komentare. Nakon što je prijenos gotov, Facebook stranice VIP osoba koje koriste Facebook Mentions dobit će i arhivirani video, za one koji su propustili prijenos.

Novu je značajku u pogon pustio Mark Zuckerberg osobno, koji se javio izravno iz novog sjedišta Facebooka, u kojeg je najveća društvena mreža svijeta uselila prije nekoliko mjeseci.

Tijekom javljanja koje je trajalo nešto kraće od četiri minute Zuckerberg je pokazao novi radni prostor u kojem nitko, uključujući i njega, nema svoj ured. Jedini zatvoreni prostor je konferencijska dvorana, koja je sva u staklu. Zuck je priznao kako u njoj provodi puno vremena.

Imali smo prilike vidjeti njegov radni stol, knjigu koju trenutno čita, kao i model satelita kojeg trenutno razvijaju i zrakoplova koji će odašiljati internet, između ostalog.

First live video at Facebook HQ

Posted by Mark Zuckerberg on Monday, September 14, 2015

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...