Oprostimo se od ljeta manifestacijom “Vratit ću se Zadre”

Ljetu samo što nije kraj, “fešte” su iza nas, školarci su zauzeli školske klupe, studenti se “bore” s ispitima, pripremaju za “nove pobjede” i odlaske u druge gradove. E pa bio bi red da ih ispratimo kako treba.

Mladež Udruge Brodarica već drugu godinu za redom organizira manifestaciju pod nazivom “Vratit ću se Zadre”. Ovom manifestacijom pozdravljaju svoje prijatelje koji odlaze na studij u druge gradove i na svojevrstan način se pozdravljaju i s ljetom. Iz Udruge vas stoga pozivaju da u subotu, 19. rujna u 20:00 sati, dođete u park “Sfinga” i ispratite naše studente i ljeto. Prošle godine smo se odlično zabavili, a ove godine vjerujemo da će nam biti još bolje.

U prekrasnom parku “Sfinga” će vas zabavljati “Neprijatelji” – Dino Dvornik tribute band koji s pravom nosi titulu jednog od najboljih tribute bandova u Hrvatskoj. Nakon funky ritma, slijedi onaj malo žešći za koji će se pobrinuti Dj Marco Cole koji već neko vrijeme zabavlja klupsku publiku diljem Hrvatske (Aquarius club, InMusic Festival, La Bodega, History i mnoga druga mjesta). Ne preostaje vam ništa drugo nego doći, odlično se zabaviti, pozdraviti ljeto i studente uz ovu našu “Vratit ću se Zadre”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...