Penny iz “Teorije velikog praska” najplaćenija televizijska glumica na svijetu

Kaley Cuoco-Sweeting zaista ima razloga za sreću. Poslovno joj cvjetaju ruže, a ni privatan život ne kaska. Forbes je objavio listu najplaćenijih glumaca, a upravo se ona našla na prvom mjestu u kategoriji najplaćenija televizijska glumica.

Kaley dijeli mjesto i iznos od 28,5 milijuna dolara s 43-godišnjom KolumbijkomSofijom Vergarom, glumicom iz humoristične serije “Moderna obitelj”. One spadaju među najpoznatija lica malih ekrana, a izgleda da se doslovno isplati pojavljivati u sitcomima te da filmske uloge nisu jedini način ostvarenja vrtoglavog profita.

Naša najdraža susjeda Penny poslužila se iskustvom i taktikama pregovaranja svojih muških kolega, Jima Parsonsa i Johnnyja Galeckog, kako bi ostvarila prihod od milijun dolara po epizodi. Upravo je Parsons, koji utjelovljuje Sheldona, najplaćeniji televizijski glumac sa zaradom od 29 milijuna dolara, a slijedi ga Galecki, odnosno Leonard, stoga nije ni čudo što se Kaley ugledala na njih.

Zanimljivo je da su i preostala dva glavna glumca, Simon Helberg i Kunal Nayyar isto na listi, i to u prvih pet najplaćenijih, s iznosima podebljanim za 20 milijuna dolara.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...