Pisac bestselera: “Zemlju će uskoro uništiti golemi komet skriven u oblaku meteora!”

Graham Hancock, autor knjige ‘Fingerprints of the Gods’ prodane u tri milijuna primjeraka, tvrdi da će Zemlju uskoro uništiti golemi komet. Udar golemog kometa, jači od detonacije svog nuklearnog oružja na Zemlji, mogao bi s lica planete izbrisati ljudski rod, piše Mirror a prenosi Dnevnik.

Nova knjiga citira teoriju dva znanstvenika koji govore o velikom kometu skrivenom u oblaku meteora koji se kreće prema Zemlji.

U Hancockovoj novoj knjizi, autor tvrdi da postoje proročanska upozorenja koja su ostavile pojedine izumrle civilizacije koje naziva ‘čarobnjacima’. Proročanstva su, kaže ostavili u artefaktima kao što su oni iz arheološkog lokaliteta u Turskoj – Gobekli Tepe, a u tim artefaktima, prema njegovim riječima, stoji kako će komet uskoro udariti u Zemlju.

‘Ti su nam čarobnjaci ostavili poruku – ne metaforičku, duhovnu poruku, već izravno i hitno upozorenje. Ono što se dogodilo prije, može se dogoditi ponovno, ono što je uništilo njihov svijet može uništiti i naš. U sljedećih 20 godina, Zemlja se suočava s katastrofom tisuću puta gorom od detonacije cjelokupnog nuklearnog oružja na planeti – sudar s ostacima kometa dovoljno velikog da okonča sav život koji znamo.

Zemlja prolazi kroz meteorsku struju, s kojom ako se sudarimo, postoji najveća opasnost za čovječanstvo’, rekao je Hancock.

Dodaje da astrofizičar Victor Clube i astronom Bill Napier vjeruju da se u oblaku meteora nalazi raskomadan golemi komet koji je udario Zemlju prije 12.800 godina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...