Počinje nova cheerleading sezona zadarskih “Tornadela”

Zadarska plesna Udruga “TORNADELE” poziva sve zainteresirane, bez obzira na dob, da se uključe u cheerleading i plesne programe.

Tornadele su organizator brojnih državnih i međunarodnih prvenstava, plesnih kampova i radionica. U sklopu projekta Udruge “Cheer For Life” članovi su uključeni u brojne humanitarne akcije, kao i rad na hrvatskom cheerleading časopisu, prvom takvom kod nas.

Članice udruge aktualne su viceprvakinje europe, a ujedno i predstavnice Republike Hrvatske na nadolazećem Svjetskom Cheerleading prvenstvu.

Cheerleading je u Europi i svijetu najmasovniji i najpopularniji sport ženske populacije, ali s njim se bavi i ne mali postotak muškaraca. Sastoji se od složenih koreografija koje u sebi sadrže sve vrste plesnih koraka, gimnastičkih i akrobatskih tehnika te posebnih i specifičnih cheerleading elemenata. Pored navedenog jednako je važna i sposobnost umjetničke prezentacije kako osobne tako i grupne. U svakom slučaju radi se o treningu na kojem se može odlično zabaviti i steći iskustvo u plesu, navijanju i timskom radu.

Upisi započinju od 07.09.2015. u terminu 18.45 do 20 sati utorkom i četvrtkom, te subotom između 10 i 12 sati, u sklopu SC Višnjik u Zadru.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na broj 091 3569 772 ili na E-mail [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...