Prekrasna Severina na Zadar Dogus Basketball Tournamentu

Samo nas nekoliko dana dijeli od košarkaškog turnira Zadar Dogus Basketball Tournament, ali i od spektakularnog koncerta u sklopu istoga.

Na njemu će nastupiti najpopularnija regionalna zvijezda, pjevačica Severina Vučković te iznimno popularni grčki glazbenik Antonis Remos.

Koncert započinje 23. rujna u 21 sat, a ususret njemu Severina je rado pozirala u navijačkoj majici Zadar Dogus Basketball Tournamenta koji se održava od 24. do 27. rujna u dvorani Krešimir Ćosić.

Antonis Remos se nije slikao u majici zadarskog turnira, vjerojatno pomislivši da nije dovoljno zgodan (cure, ne vjerujte mu, momak je bombončić!), ali je zato uputio nekoliko riječi kojima je htio najaviti koncert.

– U Hrvatsku dolazim s velikim veseljem. Mnogo sam čuo o vašoj prekrasnoj zemlji od moje supruge Yvonne koja je s Orebića. U Zadru nisam nikada bio, no veselim se što ću u tom gradu provesti dva do tri dana. Koncert će biti vrlo dinamičan, emotivan i obećajem da ćete me vidjeti u najboljem izdanju, izjavio je Remos.

Podsjećamo, na ovogodišnjem Zadar Doğuş Basketball Tournamentu nastupa čak pet euroligaša: Olympiacos, Bayern, Crvena zvezda, Fenerbahçe, Darüşşafaka Doğuş te naš domaći klub KK Zadar.

Ulaznice za koncert Severine i Remosa, te za sve utakmice, mogu se kupiti u pretprodaji u sustavu Ticketshopa, dok se informacije o turniru i smještaju mogu pronaći na službenoj klupskoj web stranici S Eventa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...