Cestitka_Uskrs

Prijave za regatu “In memoriam Alen Bruketa” u tijeku

Uoči vikenda tijekom kojeg će zadarski jedriličari i njihovi gosti jedriti u znak sjećanja na dragog prijatelja, kolegu, jedriličara i trenera jedrenja u klubu Uskok Alena Bruketu, delegacija Jedriličarskog kluba Uskok je s Alenovim roditeljima posjetila Zračnu luku Zadar gdje je položila vijenac na spomen ploču.

Alena Brukete koji je život izgubio u Domovinskom ratu, svi se članovi kluba rado sjećaju, pa ovu regatu doživljavaj posebno emotivno. Zbog toga im je svima posebno stalo da sve dobro prođe te da bude čim više sudionika. Do sad je prijavljeno dvadesetak brodova, no još ima vremena, pa se organizatori nadaju i boljem odazivu.

Regata kreće 19. rujna iz Zadra put Velog Iža, gdje sudionike očekuje vez, ali i večera uz prigodnu zabavu. 20. rujna starta druga etapa Iž Veli – Zadar. Osim registriranih natjecatelja, oni koji iz bilo kojeg razloga ne mogu ili ne žele sudjelovati u regati, mogu se pridružiti kao pratnja, poručuju organizatori. Na taj način svi oni mogu sudjelovati u zabavi na Ižu i osjetiti jedinstvenu atmosferu jedriličarskih druženja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...