Ralph Lauren odlazi s vodećeg mjesta u kompaniji

Ralph Lauren će nakon 48 godina na čelu tvrtke koja nosi njegovo ime prepustiti mjesto prvog operativca, objavila je kompanija Ralph Lauren Corporation.

Njega će na mjestu izvršnog šefa u studenome zamijeniti 41-godišnji Stefan Larsson koji je bio jedan od glavnih operativaca u švedskoj modnoj tvrtki Hennes & Mauritz (H&M), a od 2012. godine je bio na poziciji globalnog predsjednika modnog lanca Old Navy, koji pripada konglomeratu Gap Inc.

Ralph Lauren će zadržati poziciju izvršnog predsjednika u tvrtki i imati vodeću ulogu u kreativi.

“Moj je posao da uvijek mislim na budućnost naše tvrtke i kako da idemo prema naprijed. Bili smo vodeći u našoj industriji gotovo 50 godina, a ovo je tek početak”, rekao je 75-godišnji dizajner.

Larsson je izjavio da se veseli prilici za izravnu suradnju s modnim divom kakav je Ralph Lauren, čija je vizija i kreativnost brand “Ralph Lauren” učinila jednim od najutjecajnijih u svijetu.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...