Rekordna čitanost u kolovozu: Antena Zadar i dalje uvjerljivo najčitaniji zadarski portal!

Čitaj mi (R) Antena Zadar (R) - za članak

Portal naše medijske kuće u kolovozu je zabilježio rekordnu čitanost – čak 185.632 čitatelja.

Izvrsni rezultati i vodeća pozicija na tržištu nastavljeni su tako i deveti mjesec uzastopno.

Antena Zadar uvjerljivo je najčitaniji medij u Zadru i okolici, ali i u široj dalmatinskoj regiji. No, osim ove činjenice, posebice ističemo onu da se povećalo tržište konzumenata sadržaja našeg portala te se isti čita u skoro svim zemljama svijeta.

Zemlje u kojima se čita Antena Zadar

Osim u Hrvatskoj koja čini 82 posto konzumenata našeg portala, zabilježili smo povećanje čitanosti i u Sjedinjenim američkim državama, Njemačkoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji, Švicarskoj, Austriji, Švedskoj, Kanadi te u dalekoj Australiji. Izuzev spomenutih zemalja, Antena Zadar čita se u još 94 zemlje svijeta.

Kada se sve ovo primjeni na nacionalno istraživanje o čitanosti portala za kolovoz, Antena Zadar uvjerljivo je najčitaniji zadarski portal, te se smješta na visoko 30. mjesto po nacionalnoj poziciji.

Čitanost po danima

Dodajmo ovome kako Antena Zadar i dalje planira jačati svoj položaj tržišnog lidera, kako sadržajima tako i dodatnim mogućnostima za naše korisnike.

Primjerice, od jučer je dio portala prilagođen za slijepe i slabovidne korisnike, a ovo neće biti jedino iznenađenje i nadogradnja portala za ovu godinu.

Podsjetimo kako je i u kolovozu naš portal zadržao poziciju vodećeg u brzini korespondencije s korisnicima i putem društvenih mreža te nam je Facebook dodijelio oznaku “Very responsive to messages – 100% response rate, 3-mins response time” čime smo dodatno učvrstili poziciju društveno odgovornog medija, što su prepoznali i naši čitatelji.

Facebook Antene Zadar

Osim značajnog povećanja čitatelja i serverska infrastruktura naše medijske kuće znatno je unaprijeđena tijekom kolovoza, te se uz vlastite poslužitelje u zagrebačkom podatkovnom centru naš sadržaj od kolovoza isporučuje i iz još četiri podatkovna centra diljem svijeta, čime se čitateljima iz ostalih zemalja osigurava brzo i fluidno korištenje portala ali i svih njegovih servisa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...