Stablo poklopilo automobil u Zadru

U posljednjih 24 sata vatrogasci sa zadarskog područja intervenirali su pet puta, a najaktivniji je bio JVP Biograd s dvije intervencije.

Ipak, ona najzanimljivija dogodila se sinoć u 20 sati i 35 minuta kada je stablo palo na automobil parkiran u Ulici Stjepana Radića u Zadru. Nažalost, JVP Zadar koji je sinoć izašao na teren nije mogao ponuditi više informacija o intervenciji.

Nove informacije. Čitatelj nam je javio kako pad stabla nije uzrokovalo nevrijeme, budući da se ono srušilo prije njegovog početka. Na automobil je pala grana veličine pet metara, a ovo je drugi put u svega 15-ak dana da se ovakvo što dogodilo. Razlog pada grane je starost stabala u dvorištu gdje je autmoboil bio parkiran, a po informacijama koje smo dobili od čitatelja komunalna tvrtka Nasadi ništa po tom pitanju, osim uklanjanja odlomljenih grana, ne poduzima.

Čitatelj nam je objasnio kako je na automobilu koji je u vlasništvu njegove susjede nastala šteta od minimalno tri do četiri tisuće kuna zbog ogrebotina po cijelom automobilu te udubini na jednim vratima. Istaknuo je kako je bila puka sreća da u tom trenutku nije bilo prolaznika u tom inače iznimno prometnom dvorištu na kojemu se djeca često igraju ili prolaze kroz njega na putu do škole.

Stablo na automobilu Stjepana Radića 2015

Sliku nam je poslala i vlasnica automobila.

Stablo automobil Stjepana Radića

Ostale intervencije su kronološkim redom kako slijedi:

U 8:18 zaprimljena je dojava da gori palma na Salima. Ugasili su vatrogasci DVD Sali.

U 18:49 zaprimljena je dojava o požaru u Debeljaku. Na teren su izašli vatrogasci DVD Sukošan, ali nisu djelovali.

U 21:29 zaprimljena je dojava o požaru na Baštijunu. Ugasili su vatrogasci JVP Biograd, a izgorjelo je 50×50 m smeća.

U 00:25 zaprimljena je dojava o požaru kuće u Biogradu. Ugasili su vatrogasci JVP Biograd, a gorjele su daske ispod balkona.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...