Sutra započinje prvi zadarski Craft beer festival!

Svi ljubitelji vrhunskog piva i oni koji to žele postati imaju prilike doći na prvi “Zadar craft beer festival”. Festival piva  održava se u sklopu velikog Taste&Travel festivala dobre hrane i turizma, a trajat će od 11. do 13. rujna 2015 godine od 17:00 do 03:00 sati na Donjoj rivi u Zadru.

Manifestacija je prodajnog karaktera, a posjetitelji će na jednom mjestu moći kušati i kupiti vrhunska piva koja su s posebnom ljubavlju proizvele mali domaći craft pivari. Posjetitelji će moći upoznati pivare te iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji piva.

Manifestacija će biti popraćena izvrsnim koncertima nedavno Porinom nagrađenih bandova. Sutra će tako nastupiti Gatuzo, u subotu Pavel, a u nedjelju Gretta. Prije i poslije koncerata bandova posjetitelje i publiku će zagrijati DJ-evi.

Upad na festival i koncerte je besplatan, posjetitelji će moći kušati i ocijeniti pivu te na taj način izabrati najbolje pivo ovog festivala. Manifestaciju će upotpuniti gastronomski kutak s biranim jelima “Best of Croatia”.

Dođite na prvi ZADAR CRAFT BEER FESTIVAL te uz vrhunska piva i gastronomski kutak uživajte u odličnim koncertima. Vidimo se na Rivi u Zadru!!

Raspored koncerata:

Petak, 11. rujna
17:00h – DJ
21:00h – GATUZO
do 03:00h – DJ

Subota, 12. rujna
17:00h – DJ
21:00h – PAVEL
do 03:00h – DJ

Nedjelja, 13. rujna
17:00h – DJ
21:00h – GRETTA
do 03:00h – DJ.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...