Tkon: Osiguran prijevoz učenika do škola u Biogradu

Općina Tkon u suradnji s matičnom Osnovnom školom Biograd i Srednjom školom Biograd na Moru dogovorila je prijevoz učenika od trajektnog pristaništa u Biogradu do obje škole i obratno.

Autobus počinje prometovati 14. rujna, a vozit će radnim danom, i to u 7.40 sati ispred trajekta do škola i nakon nastave u 14 sati od škola do trajekta.

Kako nam je rekao načelnik Općine Tkon Goran Mušćet, dogovoreno je održavanje nastave solfeggia i osnivanje mandolinskog orkestra. Solfeggio će voditi profesorica Hedija Barić, a orkestar Alfred Trojan. Solfeggio i probe orkestra odrzavat će se u Područnoj školi u Tkonu dvaput tjedno.

Učenici i ostali zainteresirani mještani Tkona moći će pohađati i nastavu informatike – osnove rada na računalu, i to jednom tjedno u Centru za kulturu.

Općina Tkon i ove će godine za učenike prvog razreda osnovne škole sufinancirati školske udžbenike u vrijednosti 500 kuna, a matična škola u Biogradu svim učenicima Područne škole u Tkonu od prvog do četvrtog razreda podijeliti bilježnice i školski pribor.

Općina Tkon poziva sve roditelje i djecu da dođu na dogovor u nedjelju, 6. rujna, u 15 sati u Centar za kulturu – zgrada Općin 6.9.2015′ u 15 sati u Centar za kulturu (zgrada Općine Tkon).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...