Nastavak PPS projekta "Hrvatska 365"

U nedjelju 4. izdanje Velebit MTB maratona

Promo/PR
Tamni način

Projekt produžetka turističke sezone (PPS projekt) “Hrvatska 365” u naš kraj ove nedjelje donosi četvrtu brdskobiciklističku utrku “Velebit MTB maraton”.

Utrka će se voziti 20. rujna na području južnog Velebita. Start će biti u mjestu Modrič, ide se preko Libinja, Bukve, Kraljičinih vrata, Tulovih Greda, Malog Alana i Jasenica sve do Pariževačke (Paradžikove) glavice gdje je smješten cilj utrke.

Ruta po kojoj će se voziti znana je i kao “Pueblo plato”, budući da je bila mjesto snimanja serijala filmova o Winnetouu.

Organizator utrke je Klub pustolovnih sportova Multisport s iskustvom organiziranja pustolovne utrke Velebit Ultra Trail. Velebit MTB maraton podupiru NP Paklenica i PP Velebit, TZ Zadarske županije te Turistička zajednica Općine Starigrad. Bicikliste i gledatelje će osiguravati HGSS.

Očekuje se da će na utrci sudjelovati oko 150 natjecatelja, ali ako ste zainteresirani za sudjelovanje uvijek se možete uključiti prije samog starta koji kreće u 9:30 sati. Na cilju bi se svi trebali naći u 18:30 kada se predviđa proglašenje pobjednika i druženje.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar