Uhvaćen jedan lopov, počinjeno još dvanaest krađa!

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom koji je krajem kolovoza u Ulici Romansa u Zadru ukrao prikolicu za bord s kalupima za izgradnju broda. Vrijednost ukradene imovine u iznosu je nekoliko stotina tisuća kuna, a protiv njega je podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog teške krađe.

Novih teških krađa u zadnje je vrijeme na području Zadarske županije bilo čak pet.

U auto-kampu u Biogradu provaljeno je u kamp kućicu 63-godišnjeg Austrijanca, a iz nje je iznesen televizor i prijemnik vrijedni nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu. Provala se dogodila prošloga tjedna.

U Ulici doktora Franje Tuđmana u Zadru također je počinjena teška krađa. Ovoga vikenda nepoznati počinitelj, protiv kojeg se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu, provalio je u pekarnicu iz koje je ukrao nekoliko stotina kuna.

U noći sa subote na nedjelju u Ulici Ante Starčevića u Zadru provaljeno je u automobil 72-godišnjaka. Ukraden je radio-CD prijemnik, a protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.

Unutar zadnjih 20 dana, u Novogradiškoj ulici u Zadru provaljeno je u stan 40-godišnjakinje. Otuđena je zlatnina vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Viru je tijekom vikenda provaljeno u kuću u vlasništvu trgovačkog društva. Ukradeni su televizori vrijedni više tisuća kuna. Nepoznati počinitelj zaradio je kaznenu prijavu.

Uz teške krađe počinjeno je i sedam krađa na području naše županije.

U proteklih nekoliko dana na Kalelargi i u Ulici Danijela Farlatija u Zadru ukradeni su novčanici 71-godišnjakinje i 66-godišnjaka. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U petak, na Putu Šimunova u Zadru, nepoznati je počinitelj 17-godišnjaku ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna. I ovaj je kradljivac dobio kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu.

Na Putu Vlakića u Zadru u petak je iz jednog dvorišta ukraden bicikl 39-godišnjakinje. Radi krađe bicikla vrijednog nekoliko tisuća kuna protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Silbi je u subotu nepoznati počinitelj ukrao torbu s novcem, dokumentima i mobitelom u vlasništvu Slovenca. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U Ugljanu je iz kuće 32-godišnjakinje ukradeno nekoliko stotina kuna. Krađa se dogodila tijekom proteklog vikenda, a nepoznati počinitelj dobio je kaznenu prijavu kod Državnog odvjetništva.

U Ulici bleiburških žrtava u Zadru dogodila se krađa u parfumeriji. Nepoznati je počinitelj ukrao nekoliko tisuća kuna vrijedne parfeme pa zaradio kaznenu prijavu pri Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...