Upoznajte “IN centar”

Opremanje interijera zasigurno je jedan od zahtjevnijih poslova s kojim se svatko od nas susretne barem jednom u životu.

Konceptualno drugačiji od ostalih, specijalizirani odjeli nude vam uslugu i robu po sistemu “ključ u ruke”. Odabrane i kvalitetne marke kao i savjetovanje kako najoptimalnije urediti prostor, koncept je IN centra koji su prepoznali naši kupci i tako nam dali potvrdu da smo proteklih 10 godina bili na pravom putu.

IN centar je danas još bolje uređen sa još boljom ponudom koju možete pogledati na ovim stranicama ali i u salonima IN centra.

Opremanje interijera zasigurno je jedan od zahtjevnijih i skupljih poslova s kojim se svatko od nas susretne barem jednom u životu. Već dugi niz godina IN centar nudi spektar asortimana i usluga koji Vam mogu pomoći upravo kada se nađete u takvom problemu.

IN centar je mjesto za opremanje prostora bilo koje namjene. Specijalizirani centar za uređenje interijera. IN centar u svojim izložbenim prostorima predstavlja kvalitetne i cijenom atraktivne marke za uređenje Vaših interijera.

Porta dizajn vrata Floor Experts Zadar centar parketa, tepiha i podnih obloga. Tip Top namještaj – ARM izrada namještaja i opremanje interijera po mjeri, EL Rustico salon i izrada rustikalnog namještaja, Tavella salon kupaonskog namještaja, sanitarije, keramika, kamini i peći, KARE Zadar namještaj i assesoari.

Svaki od specijaliziranih odjela ponuditi će Vam kompletnu uslugu od savjeta, kupovine do finalne ugradnje.

Posjetite nas. Vaše zadovoljstvo je naš posao.

Radno vrijeme

Pon – Pet od 08:00 – 20:00
Sub 07:30 – 13:30

IN Cafe
Pon – Pet od 06:00 – 20:00
Sub 6:30-13:30

Gdje se nalazimo

Ulica Franka Lisice, Zadar

Galerija

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...