Upoznajte Samsungov novi pametni sat: Ovo je Gear S2

Novi član obitelji pametnih satova donosi klasičan okrugli dizajn i prilagodljiv remen, kao i prvu kartice eSIM. Dolazi u dva izdanja.

Pametni ručni sat S2 ima s jedinstveno rotirajuće kućište te tipke Home i Back za brži i lakši pristup aplikacijama i notifikacijama. Postoje dvije inačice: Gear S2 i Gear S2 classic.

Gear S2 Classic dizajniran je za one koji vole bezvremenski, klasičan dizajn sata s crnom završnom obradom i kožnim remenom, dok je Gear S2 – tanak 11,4 milimetra, bliži onima koji vole minimalistički i moderan dizajn.

S2 ima zaslon dijagonale 1,2 inča (tri centimetra) i rezolucije 360 puta 360 piksela (302 ppi). Pogoni ga dvojezgreni procesor radnog taktka jedan GHz. Operativni sustav je Samsungov Tizen. Nudi uvid u kalendar, e-poštu i novosti, kao i mogućnost izravnog slanja kraćih poruka te pristup mrežama 3G putem integrirane kartice e-SIM, prve te vrste.

Opremljen je i tehnologijom NFC, kako bi mogao poslužiti kao digitalni novčanik (u kombinaciji s uslugom Samsung Pay). Samsung surađuje s velikim brojem partnera iz različitih industrija kako bi proširio korištenje nosive tehnologije i pojednostavio živote korisnika koji su u pokretu na različite načine, uključujući pametne ključeve za auto, stan i daljinsko upravljanje povezanog doma.

Sve značajke pametnog sata pokreće baterija s autonomijom od dva do tri dana. Puni se bežično. Remen je moguće promijeniti, kao i sliku dizajn brojčanika. Velik broj aplikacija optimiziranih za pametni sat Gear S2 s kružnim korisničkim sučeljem bit će dostupne za vrijeme predstavljanja sata.

Pametni sat Samsung Gear S2 bit će dostupan u tamno zelenom i srebrnom kućištu s bijelim remenom, dok će Gear S2 classic biti dostupan u crnom kućištu s kožnim remenom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...