Vatrogasci obuzdavali požare i izvlačili kozu iz bunara

Tijekom jučerašnjeg dana vatrogasci su intervenirali pet puta. Osim što su gasili požare, imali su i jednu neobičnije intervenciju.

Naime, u 11:19 sati vatrogasci su primili dojavu kako je koza upala u bunar u Perušiću. Kako doznajemo od Zdravka Nimca, zamjenika zapovjednika JVP Benkovac, na teren je izašlo dvoje vatrogasaca. Sve je prošlo u najboljem redu i koza je spašena u kratkom vremenu. Kako je sirota životinja dospjela onamo, nismo uspjeli doznati.

Preostale četiri intervencije odnosile su se na požare. U 9:19 zaprimljena je dojava o požaru kod Benkovca. Na teren su izašli vatrogasci JVP Benkovac, ali nisu djelovali. U 9:43 zaprimljena je dojava o požaru u Sv. Filip i Jakovu. Ugasili su vatrogasci DVD Sv. Filip i Jakov, a izgorjelo je 50m2 smeća.

U 17:37 zaprimljena je dojava o požaru u Vrani.  Ugasili su vatrogasci DVD Pakoštane, a izgorjelo je 20×50 m trave i 30 maslina. U 18:31 zaprimljena je dojava o požaru u Bibinjama. Ugasili su vatrogasci JVP Zadar, a izgorjelo je 15×10 m borove šume.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...