Vozači, budite oprezni: Magla na cestama, kolnici mokri

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru, magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u središnjoj Hrvatskoj, izvijestio je u utorak Hrvatski sautoklub (HAK).

Magle ima i na A1 između Zagreba i Karlovac te na A4 Zagreb-Goričan između čvorova Breznički Hum i Ivanja Reka. Vozače iz HAK-a upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova je do 30. rujna zatvorena DC1 od Ličkog Petrovog Sela do Prijeboja za teretna vozila iznad 7,5 tona, a od 7 do 19 sati cesta je zatvorena za sav promet. Obilazak za osobna vozila i teretna vozila do 7,5 tona bit će: Ličko Petrovo Selo – Grabovac – Prijeboj, kroz NP Plitvička Jezera. Za teretna vozila iznad 7,5 tona obilazak je: Ličko Petrovo Selo – Grabovac – Karlovac – Duga Resa – Žuta Lokva – Otočac – Borje i obrnuto.

Do 18. rujna i od 21. do 22. rujna od 8 do 18 sati zbog radova u tunelu Selca-Dubovica na državnoj cesti DC116 Hvar-Stari Grad vozit će se naizmjence uz privremenu regulaciju prometa.

Zatvorena je državna cesta DC2 u Ludbregu, od križanja ulice Bože Hlasteca i Gospodarske ulice do kružnog križanja s Koprivničkom i Gospodarskom ulicom (15. rujna do 12 sati).

Za teretna vozila otvoren je granični prijelaz Gunja, ali radovi na prometnim površinama i objektima traju do 8. rujna.

Zbog jakog juga u prekidu je brodska linija Mali Lošinj-Unije-Susak te katamaranske Mali Lošinj-Rijeka i Rijeka-Rab-Novalja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...