Zadranka u Big Brother kući: Hrvatica Vesna već postala opaka konkurencija Srpkinji Zorici

Nova stanarka BB kuće Vesna svima je poznata iz RTL-ova showa 3, 2, 1, kuhaj gdje je ostala zapamćena po svojim kulinarskim sposobnostima.

U skladu s time, jutros se prihvatila kuhanja kave za ostale stanare, a podijelila im je i nekoliko savjeta o odmrzavanju mesa.

60-godišnja Zadranka zbog svojih je vještina u kuhinji na Facebooku dobila i grupu Vesnine kronike koja, kako stoji u opisu grupe, okuplja štovatelje gospođe Vesne i njezinih finih jela koja su neshvaćena i posebna uz mnogo uloženog truda, piše Večernji list.

BB ukućani su Vesninim ulaskom u kuću dobili i drugu vrsnu kuharicu i sigurno su time zadovoljni – tim više što je vrijeme gladovanja za ukućane prošlo. Šejkova više nema, a na raspolaganju im je ostatak luksuznog budžeta koji im je ostao od prošlog uspješno riješenog zadatka. To znači i puno hrane koja čeka da bude spremljena.

Sigurni smo da će se Vesna i Zorica uhvatiti u koštac sa zadatkom za koji svi vjeruju da će obavljati upravo one, a majka Vasić više ne mora strahovati da će njezina djeca gladovati kao zadnjih dana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...