Znanost je potvrdila: Ženama su uistinu privlačniji mlađi muškarci

Na svakom koraku čuje se ona kako je mlađe slađe. Misle li tako i oni kojima svi plaču na ramenima?

– Studije kažu da je mlađe slađe. Postoji jedna studija koja kaže da 34 posto žena između 40 i 69 je imalo mlađeg muškarca. Zapravo, ta statistika pokazuje da smo se i tu izjednačile sa muškarcima, pojasnila je psihoterapeutkinja Iva Stasiow.

– Generalno govoreći, kada biramo mlađeg partnera, što se zapravo odnosi i na muškarce kada biraju mlađe partnerice, dobivamo ipak neki dokaz da smo moćnije, ljepše, vitalnije, dodala je psihologinja.

Međutim, psihologija je demantirala mišnjenje kako žene biraju mlađe muškarce jer su izdržljiviji i spretniji pod plahtama.

– Seks je ovdje sporedan faktor kada žena odlučuje hoće li naći mlađeg muškarca ili ne. To je zabluda, potvrdila je Iva Stasiow.

No, u zabludi nisu Severina, Jelena Rozga, Madonna, Jennifer Lopez i mnoge druge koje su se prepustile čarima znatno mlađih partnera.

Čini se da za punjenje baterija itekako dobro dođe mlađi frajer! Razlika sve do 20 godina je podnošljiva.

– Žene, kada biraju mlađe muškarce,  obično su one koje se osjećaju  emocionalno stabilno, ekonomski nezavisne i ne traže muškarca zbog status ili siguirnosti, već da bi ostvarile romansu – prijateljski odnos intimu ili zabavu, pojasnila je psihoterapeutkinja Iva Stasiow.

Puno toga čini se nude mlađi muškarci. Treba se samo odvažiti i probati. Godine nam nikako ne bi trebale biti razlog za odbijanje veze s nekim tko nam se doista sviđa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...