10 mjeseci uzastopno Antena Zadar najčitaniji zadarski portal!

Deseti mjesec uzastopno Antena Zadar najčitaniji je zadarski portal. Iako smo u odnosu na kolovoz zabilježili pad čitanosti, to se nije odrazilo na tržišnu poziciju našeg portala, te smo i dalje – najčitaniji.

158.641 posjetitelj čitao je portal Antene Zadar tijekom rujna, a nalazili su se u čak 113 zemlje svijeta.

Graf po danima - rujan

Osim u Hrvatskoj, naš se portal, tako, čita i u primjerice Crnoj Gori, Turskoj, Mađarskoj, Cipru ili Češkoj Republici, a čitatelje bilježimo i u zemljama poput Islanda, Senegala, Angole, Estonije, Ruske Federacije i Izraela.

Osim navedenih, redovite čitatelje imamo u svim zemljama EU, a posebice visoka stopa posjetitelja dolazi iz SAD-a i Njemačke.

Facebook Antene Zadar

I u rujnu je naš portal zadržao poziciju vodećeg u brzini korespondencije s korisnicima i putem društvenih mreža te nam je Facebook dodijelio oznaku “Very responsive to messages – 100% response rate, 3-mins response time” čime smo dodatno učvrstili poziciju društveno odgovornog medija, što su prepoznali i naši čitatelji.

Nakon svega rečenoga, nastavljamo uvjerljivo obitavati na prvom mjestu po čitanosti regionalnih portala, a na izvrsnim rezultatima zahvalni smo upravo vama – našim vjernim čitateljima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...