Cestitka_Uskrs

17. Biograd Boat Show – Hrvatska premijera jedrilice More 55

Međunarodni nautički sajam, Biograd Boat Show, čiji je uspjeh od samog početka ovisio o entuzijazmu zaposlenika ILIRIJE d.d., u prvih 16 godina svog postojanja dokazao se kao vrhunska nautička manifestacija koja je grad Biograd na Moru definirala kao nezaobilazno nautičko središte. Od više nego skromnih početaka, kad je sajam otvoren sa svega 5 izlagača i nekoliko plovila, u nekoliko godina doživio je znatnu eksapnziju o čemu svjedoči činjenica da je 2014. godine na sajmu izlagalo 275 izlagača sa preko 291 plovila sa brojnim hrvatskim, europskim i svjetskim premijerama.

Danas Biograd Boat Show broji preko 300 izlagača te  je  postao  najveći nautički sajam na području središnje i istočne Europe te je postao krovni  dio nautike, nautičke djelatnosti i integrirani dio hrvatskog turizma.

Sajam se zadnjih nekoliko godina održava krajem listopada što je pridonijelo ne samo poboljšanju nautičke ponude već i produženju turističke sezone koju u Biogradu već tradicionalno otvaraju i zatvaraju nautičari.

Ove godine na sajmu je predstavljena još jedna hrvatska premijera, jedrilica More 55.

Sportski dizajn trupa s dugom vodenom linijom, za koju je Maurizio Cosutti  specijaliziran, klasičan Selden jarbol s tri križa,  posebno ojačan i opremljen za plovidbu preko oceana, šest vinčeva,  i dva kormila , jamči da je ovaj brod idealan za sve one koji traže adrenalin. S druge strane veliki kokpit s dva velika prijenosna stola, velikim Biminiem koji se može otvoriti za vrijeme plovidbe, sprayhood sa garažom , velike klupe za sjedenje ili ležanje, sunlounging prostor,  velika garaža za gumenjak, jamči da ćete imati ugodan boravak uživajući i opuštajući se na ovoj jahti na mirnoj i luksuznoj obiteljskoj plovidbi. More 55 dokazuje da je moguće imati sve u jednom!

Program za nedjelju 25.10.2015.

10:00 -14:00 Registriranje za 15-minutni Trial RC Dragon Force 65 za radio upravljive modele jedrilica

11:00 Radionica Burze nautike- Internet na brodu–Meridian Projekt- Hala C

13:00 Radionica Burze nautike-Internet u službi sigurnosti nautičara –Yacht Pool – Hala C

14:00-16:00 Probna vožnja za RC Dragon Force 65 radio upravljive modele jedrilica

17:15 BBS Završni susret – Event Ship Nada

Cijena ulaznice je 35 kuna, a za više informacija posjetite www.bbs.com.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...