Ava Karabatić ima novu ponudu: “Napravio bih ti dijete, mogli bismo se i vjenčati!”

U srpskom reality showu “Parovi” neke su stvari otišle u drugačijem smjeru od očekivanog, a situacija zato postaje sve zanimljivija.

Naime, Ava Karabatić izgubila je svoje šanse kod stare ljubavi Uroša, ali znate kako kažu – “Gdje se vrata zatvore, prozor se uvijek otvori”.

– Znaš, ja sam zdrav. Napravio bih ti dijete, mogli bismo se i vjenčati. To bi bila dobra kombinacija, stari zavodnik Ilija Grahovac nije bio previše suptilan u razgovoru s Avom.

Starleta se nije dala smesti te je dok joj se Ilija udvarao već koncentrirala na Vesnu Rivas, kontroverznu pjevačicu, koja joj je u tom trenutku gledala u karte, piše portal Net.hr.

Samo dan ranije Ava je bila bliska s Markom Perovićem prema kojemu pokazuje simpatije, a i ona se njemu svidjela. Ipak, Ava sumnja da je produkcija Marku dala zadatak da ju zavede, pa se suzdržava od bliskog odnosa.

Inače u ovom show sudjeluje i Uroš Ćertić, s kojim se Ava upustila u intimne odnose prije dvije godine i to već prvi dan boravka u Celebrity Big Brotheru, ali on joj baš i ne pridaje previše pažnje jer mu je ovoga puta za oko “zapela” Slađana Petrušić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...