napeto u "parovima"

Ava Karabatić ima novu ponudu: “Napravio bih ti dijete, mogli bismo se i vjenčati!”

Arhiva, ilustracija
Tamni način

U srpskom reality showu “Parovi” neke su stvari otišle u drugačijem smjeru od očekivanog, a situacija zato postaje sve zanimljivija.

Naime, Ava Karabatić izgubila je svoje šanse kod stare ljubavi Uroša, ali znate kako kažu – “Gdje se vrata zatvore, prozor se uvijek otvori”.

– Znaš, ja sam zdrav. Napravio bih ti dijete, mogli bismo se i vjenčati. To bi bila dobra kombinacija, stari zavodnik Ilija Grahovac nije bio previše suptilan u razgovoru s Avom.

Starleta se nije dala smesti te je dok joj se Ilija udvarao već koncentrirala na Vesnu Rivas, kontroverznu pjevačicu, koja joj je u tom trenutku gledala u karte, piše portal Net.hr.

Samo dan ranije Ava je bila bliska s Markom Perovićem prema kojemu pokazuje simpatije, a i ona se njemu svidjela. Ipak, Ava sumnja da je produkcija Marku dala zadatak da ju zavede, pa se suzdržava od bliskog odnosa.

Inače u ovom show sudjeluje i Uroš Ćertić, s kojim se Ava upustila u intimne odnose prije dvije godine i to već prvi dan boravka u Celebrity Big Brotheru, ali on joj baš i ne pridaje previše pažnje jer mu je ovoga puta za oko “zapela” Slađana Petrušić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar