Dani kruha u Pagu: Uključila se djeca, roditelji i nastavnici

Učenici OŠ “Jurja Dalmatinca ” u Pagu organizirali su i ove godine manifestaciju Dani kruha u koju su se uključili roditelji i njihovi nastavnici.

U prigodnom programu nastupio je Dječji zbor “Vijolice”, a učenici Nami Batkoski i Lucija Picig su žiteljima Paga u ime svih nastavnika i učenika poželjeli dobrodošlicu.

– Pozivamo vas da s nama podijelite tu radost, da nas podržite i da svi zajedno uživamo u plodovima zemlje. Zahvalnost iskazujemo svima koji nam pomažu u tome: mamama i nanama koje su ispekle kolače i vama koji ćete uživati u u njima, našim razrednicima i učiteljima koji nas podržavaju u tom pothvatu. Zasladite se i uživajte u našem programu, kazali su učenici koji su najavili da će donacije pomoći da uspješnije organiziraju izlete i ostvare neke druge, zajedničke projekte.

Sve slastice blagoslovio je župni vikar don Zbignew Korcz. Prigodu za kušanje ukusnih slastica nisu propustili gradonačelnik Paga Željko Maržić i njegov zamjenik Dario Grašo koji su se pridružili ovoj hvalevrijednoj manifestaciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...