Delaš i Vrkić potpisali za KK Zadar

KK Zadar danas je potpisao ugovor s dvojicom igrača. Riječ je o Anti Delašu i Domagoju Vrkiću.

Ante Delaš, 27-godišnji bek, je od 2011. do 2013. već bio član momčadi s Višnjika kada je bio jedan od miljenika navijača. Nakon Zadra, Delaš je dvije godine igrao za Cedevitu, dok je ove sezone odigrao jednu utakmicu za Kaštela u A-1 ligi u kojoj je postigao 31 poen, uz sedam asistencija. Sa Zadrom je potpisao dvogodišnji ugovor, javljaju na službenim stranicama Kluba.

– Zadovoljni smo povratkom Delaša. Vraća se u klub koji ga je afirmirao i u kojem je pružao najbolje igre. Nadamo se da će nastaviti tamo gdje je započeo te očekujemo da će biti od velike koristi u šuterskom dijelu te organizaciji igre, rekao je sportski dirketor Zadra Branko Skroče.

Novi, četverogodišnji ugovor s klubom potpisao je mladi reprezentativac Domagoj Vrkić, koji će sezonu 2015/2016. provesti na posudbu u redovima GKK Šibenik.

– Zadovoljni smo što smo konačno riješili pitanje Vrkića. Riječ je o mladom reprezentativcu, velikoj nadi kluba i nismo ga željeli izgubiti. Mi smo pravovremeno poduzeli sve potrebne mjere da ga zadržimo, što je uostalom potvrdila i odluka arbitraže HKS-a. U dogovoru s igračem i njegovom obitelji odlučili smo da će ovu sezonu provesti u redovima Šibenika, jer će tamo imati dobru minutažu i priliku da pokaže sve što zna, a mi na njega svakako računamo u budućnosti, rekao je direktor kluba Boris Skroće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...