Dvije izložbe i radionica u Muzeju antičkog stakla

U maloj izložbenoj dvorani Muzeja antičkog stakla u Zadru, u četvrtak, 22. listopada 2015. godine u 19 sati u suradnji sa Pokrajinskim muzejom Ptuj Ormož iz Slovenije, bit će otvorena izložba ”Kol’ko kapljic, tol’ko let”. Autorice izložbe su Mojca Vomer Gojkovič i Nataša Kolar, kustosice Pokrajinskog muzeja Ptuj Ormož. Na izložbi će biti predstavljeno 78 staklenih i keramičkih predmeta iz svih povijesnih razdoblja iz fundusa Pokrajinskog muzeja Ptuj Ormož.  Izložba će biti otvorena do 10. prosinca 2015. god.

U velikoj izložbenoj dvorani Muzeja antičkog stakla u Zadru, u petak, 23. listopada 2015. godine u 19 sati, biti će otvorenje izložbe ”Fortuna vitrea – Staklene skulpture” autorice Mire Ličen Krmpotić, akademske slikarice. Na izložbi će biti predstavljeno tridesetak staklenih skulptura iz opusa autorice. Izložba će biti otvorena do 10. prosinca 2015. god.

Izložba ”Fortuna vitrea – Staklene skulpture” autorice Mire Ličen Krmpotić, biti će popraćena edukativno – pedagoškom radionicom Fuzije, pod vodstvom  Mime Samodol, prof. pov. umjetnosti. Radionica će se održati usrijedu, 28. listopada 2015. godine u Muzeju antičkog stakla u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...