Hrvatski huligani opet stvaraju probleme u Malti; Masovna tučnjava sa Srbima

Sinoć je na Malti u klubu White Palace izbila masovna tučnjava između hrvatskih “navijača” (čitaj huligana) i srpskog osiguranja spomenutog noćnog kluba. Malteška policija brzo je reagirala i uhitila nekoliko osoba, ali ne dovoljno brzo da ne bude ozlijeđenih i poprilične materijalne štete. Zanimljivo, samo nekoliko metara dalje, u drugom klubu, sjedilo je izaslanstvo HNS-a.

Utakmica protiv Malte u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo igra se večeras, a policija strahuje da će brojni huligani, od kojih su neki prije 10 godina u potpunosti demolirali malteški stadion u La Valletti, pronaći način da prisustvuju utakmici. Već su sad zabilježeni slučajevi u kojima Hrvati od lokalnog stanovništva pokušavaju kupiti karte po cijeni od 10 eura.

Zabranjuju ulaz pravim navijačima koji vole nogomet. Sve ovo što nam se događa nema veze s rasizmom. Stvar je da se Blatter, Platini i ostatak nogometne mafije boji hrvatskog nogometa i ne žele ga vidjeti u vrhu Europe. Ne brinite, večeras ćemo biti na stadionu. Gledajte TV i vidjet ćete nas, izjavio je jedan hrvatski navijač za Times of Malta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...