sastanak članova izbornog stožera

Kandidati HNS-a za IX. Izbornu jedinicu predstavili se novigradskom HNS-u

Arhiva, ilustracija
Tamni način

U Pridrazi je održan sastanak članova izbornog stožera IX. Izborne jedinice sa članovima HNS-a podružnice Novigrad. Predsjednik podružnice Novigrad Stojan Viduka pozdravio je stotinjak HNS ovaca i u svom govoru naveo da HNS ima temelje na ovom području još od 1971. godine, a današnji HNS u ovim krajevima pokrenuo je veliki broj  projekata. Pozdravili su ih i predsjednik Županijske organizacije Šibensko-Kninske Petar Mišura i Zadarske županijske organizacije predsjednik Milan Stojanov, koji je ponosan na zajedništvo triju županijskih organizacija.

Sastanku su nazočili Mate Viduka, brigadni general HV u miru te Željko Kurtov Buš, bojnik HV u miru i saborski zastupnik u mirovini koji je istakao zajedništvo Pridrage i Pakoštana kao važan faktor u ratu pa tako i sada.

Kandidati HNS-a u IX. Izbornoj jedinici Vlatka Duilo i Klement Bašić su se predstavili  i pozvali nazočne  da pozovu svoje obitelji i prijatelje da izađu na izbore 8. studenog i glasaju za našeg kandidata sa brojem šest na listi.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar