Kandidati HNS-a za IX. Izbornu jedinicu predstavili se novigradskom HNS-u

U Pridrazi je održan sastanak članova izbornog stožera IX. Izborne jedinice sa članovima HNS-a podružnice Novigrad. Predsjednik podružnice Novigrad Stojan Viduka pozdravio je stotinjak HNS ovaca i u svom govoru naveo da HNS ima temelje na ovom području još od 1971. godine, a današnji HNS u ovim krajevima pokrenuo je veliki broj  projekata. Pozdravili su ih i predsjednik Županijske organizacije Šibensko-Kninske Petar Mišura i Zadarske županijske organizacije predsjednik Milan Stojanov, koji je ponosan na zajedništvo triju županijskih organizacija.

Sastanku su nazočili Mate Viduka, brigadni general HV u miru te Željko Kurtov Buš, bojnik HV u miru i saborski zastupnik u mirovini koji je istakao zajedništvo Pridrage i Pakoštana kao važan faktor u ratu pa tako i sada.

Kandidati HNS-a u IX. Izbornoj jedinici Vlatka Duilo i Klement Bašić su se predstavili  i pozvali nazočne  da pozovu svoje obitelji i prijatelje da izađu na izbore 8. studenog i glasaju za našeg kandidata sa brojem šest na listi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...