Krali plinske boce i ogledala

Osim dvije povezane uz more, dogodilo se još pet krađa na području Zadarske županije.

Tijekom noći sa srijede na četvrtak u Bibinjama je nepoznati počinitelj provalio u kiosk i iz njega ukrao cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna. Iste noći krale su se cigarete i iz trgovine u Ulici Vjekoslava Maštrovića u Zadru. Počinjena šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv oba nepoznata provalnika podnesena je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

A u Karinu Donjem u zadnjih 20 dana provaljeno je u kuću 82-godišnjakinje. Iz kuće su iznesene dvije plinske boce ukupne vrijednosti nekoliko stotina kuna. Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer je na plaži u Biogradu, negdje između 19 i 22 sata, nepoznati počinitelj s terase ugostiteljskog objekta ukrao ogledalo vrijedno nekoliko tisuća kuna. Nepoznati počinitelj kazneno je prijavljen Državnom odvjetništvu.

U Zadru se na Poljani pape Ivana Pavla II dogodila krađa novčanika s novcem i dokumentima. Nepoznati počinitelj, protiv kojega je podnesena kaznena prijava Državnom odvjetništvu, je jučer tako oštetio Koreanca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...