Krenuo projekt označavanja kvalitete obiteljskog smještaja “Welcome”

Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula je projekt Označavanja kvalitete obiteljskog smještaja Zadarske županije naziva “Welcome”.

Cilj projekta je povećanje kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima, podizanja razine usluga i stvaranja preduvjeta za jačanje glavne sezone, te produženje iste. Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja. Dakle, radi se prije svega o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.

U sklopu Projekta povodi se više razina aktivnosti usmjerenih na sljedeće segmente: edukacija, standardizacija, marketinško oblikovanje, certificiranje te dodjela oznaka, a o dodjeli istih odlučuje dvostupanjsko povjerenstvo.

O čemu se tu točno radi najbolje ćete doznati proučavanjem sljedećeg dokumenta kojega je objavila županijska TZ:

PRAVILNIK označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju

Tu su i poziv za uključenje u projekt standardizacije obiteljskog smještaja u Zadarskoj županiji te prijedlog ugovora koje bi valjalo proučiti ako se sa svojim privatnim smještajem želite uključiti u projekt standardizacije.

Animacijsko pismo s obrascem
Prijedlog ugovora

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...