1. i 2. studenog

Mise nadbiskupa Puljića na blagdan Svih Svetih i Dušni dan

Ivan Katalinić
Tamni način

Na blagdan Svih Svetih, u nedjelju 1. studenog, euharistijsko slavlje i papinski blagoslov s potpunim oprostom podijelit će zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Svečanost će se biti upriličena u katedrali sv. Stošije s početkom u 11 sati, a nakon toga, istoga dana, u 15 sati Puljić će predvoditi Službu Riječi s odrješenjem za pokojne.

Sljedećeg dana, 2. studenog, na Dušni dan, slavlje za pokojne biskupe i svećenike Zadarske nadbiskupije i za sve vjerne mrtve, u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 18 sati također će predvoditi nadbiskup Želimir Puljić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

1 Comment

Click here to post a comment
  • ovaj bi gospodin trebao odstupiti sa mjesta predsjednika Biskupske konferencije, jer je zagovaratelj fašističkoga pozdrava za dom spremni, čiji su ustaše pobili masu nevinih ljudi, čiji je vođa ovaj grad zadar i pola dalmacije darovao fašističkoj Italiji, i sada će on prodavati rog za svijeću i on će odriješiti od grijeha, a tko će njega odriješiti za prizivanje fašizma i kada će otići iz zadra, i sa mjesta gdje bi morali biti uzoriti ljudi crkve a ne kapitalisti i probisvijeti koji glume svećenike?
    zapitajte se zašto je njegov nasljednik u dubrovniku odmah nako n što je primio dužnost nadbiskupa dakle zašto je taj gospodin Uzinić tražio ispriku svojih vjernika za sablazan koje je prouzročio ovaj gospodin zadarski nadbiskup Puljić.

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar