Moj Biograd na Moru bez azbesta!

Udruga “Moj otok” provodi akcije i kampanje zamjene azbestnih krovova i fasada diljem Hrvatske, a ovog je puta na redu Biograd na Moru. Dana 15. 10. 2015. godine u u 18 sati udruga će održati predavanje u Gradskoj vijećnici (Trg kralja Tomislava 5), a proizvodi sponzora bit će izloženi jedan sat ranije.

Inače, riječ je o najbrže rastućoj ekološkoj akciji koja se trenutno dešava na našim prostorima i vjerujemo da će mnogima biti zanimljiva i korisna, a sada se još i dodatno nadopunjava energetskom učinkovitošću koju provodi Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Na 60 izuzetno posjećenih prezentacija u 11 županija bilo je više od 5000 posjetitelja koji su se upoznali s novostima dosadašnjih postignuća po ovom pitanju, što možete vidjeti na stranici www.mojotok.info.

– Zamjenom azbestnih krovova i fasada u Hrvatskoj pridonosimo očuvanju zdravlja (uklanjamo izvor malignih oboljenja) i stvaramo ljepši ugođaj, a Hrvatsku pretvaramo u poželjniju turističku destinaciju. Pridružite nam se, jer zajedno smo jači!, pozivaju iz udruge “Moj otok” i i dodaju kako svojom kampanjom stvaraju mogućnost za dobivanje sredstava od jedinica lokalne samouprave, smanjuju cijenu nabave i rada te osiguravaju pravilno zbrinjavanje tog ekološki opasnog otpada, uz poticaj naših sponzora od 1.00 kn/kg skinutog azbesta.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...