Nakon dvije i pol godine Massimo ponovno u Arsenalu!

Nakon više od dvije i pol godine Massimo će ponovno nastupiti u zadarskom Arsenalu, gdje je dosad održao nekoliko sjajnih koncerata i svaki put oduševio Zadrane. Massimo je proteklog ljeta održao brojne rasprodane koncerte na atraktivnim lokacijama, a posljednji u nizu su nastupi na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila dva dana zaredom, opatijskoj Ljetnoj pozornici i u parku prirode Lokrum. Spomenuti koncerti, kao i Massimov nastup u Zadru, dio su koncertne turneje Jedan dan ljubavi, odnosno predstavljanja novog istoimenog albuma koji donosi hitove „Suze nam stale na put“, „Ispod nekog drugog neba“, „1 dan ljubavi“ te aktualni singl “Kladim se na nas”.

Novi album premijerno je predstavljen na velikom koncertu u zagrebačkom Domu sportova, kojim je i započela turneja Jedan dan ljubavi. „Stranac u noći“, „Sjaj u tami“, “Iz jednog pogleda”, “Indija”, “Tišina”, “Da mogu“, “Dodirni me slučajno”, samo su neke od pjesama iz bogata Massimova koncertna repertoara. Dajući pjesmama dio sebe, odavno se nametnuo kao vrhunski interpret, što potvrđuje i nekoliko uzastopnih Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu, a tu je titulu osvojio i ove godine.

Koncerti u sklopu turneje Jedan dan ljubavi donose nadogradnju svih dosadašnjih iskustava i uspjeha u skladu s Massimovom maksimom “težnja ka izvrsnosti”, a u glazbenom smislu predstavljanje novog albuma te nekih od najuspješnijih pjesama, s naglaskom na one koje publika već dugo nije imala priliku čuti.
Ne propustite Massimov koncert u zadarskom klubu Arsenal u petak, 6. studenog! Ulaznice su u prodaji online putem www.eventim.hr, na svim prodajnim mjestima Eventima, a od ponedjeljka (28. rujna) i u putničkoj agenciji Aquarius u Zadru.

Cijena ulaznice: 90 kn do 18.10. / 110 kn od 19.10.
Partneri događanja: Arsenal Zadar i Ilirija Travel.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...