Odgurnuo prodavačicu pa nožem zaprijetio dvojici muškaraca

Policijski službenici II policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u srijedu, oko 13 sati, u trgovini u Ulici Ivana Zadranina u Zadru, odgurnuo 43-godišnju prodavačicu koja ga je pokušala zaustaviti u krađi artikala, a zatim i oštrim predmetom prijetio 45-godišnjaku i 22-godišnjaku.

Kako doznajemo iz PU zadarske, 56-godišnjak je ušao u trgovinu, torbu napunio artiklima koji su mu potrebni i nonšalantno krenuo prema izlazu bez da ih je platio. Međutim, krađa nije promakla budnom oku prodavačice koja ga je pokušala zaustaviti. Izgrednik ju je odgurnuo i krenuo van iz trgovine. No, na njegovu nesreću naguravanje su vidjela dvojica građanina. Hrabri 45-godišnjak i 22-godišnjak bez razmišljanja su priskočili u obranu prodavačici.

Saga ovdje ne prestaje. Kradljivac je ponovno kročio u trgovinu i zgrabio s pulta nož za rezanje salame, priprijetio dvojici građana da će im fizički nauditi i pobjegao iz trgovine. Nije stigao daleko – o čitavom događaju obaviještena je policija. Nasilnik je vrlo brzo pronađen na kućnoj adresi te je priveden sucu istrage Županijskog suda u Zadru. Osim kaznene prijave za razbojničku krađu u pokušaju, 56-godišnjak je zaradio i prijavu za prijetnje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...