Održan prvi turnir parova u Tenis centru Borik

Na terenima Tenis centra Borik na Puntamici u sklopu Falkensteinera u razdoblju od 2. do 4. listopada održan je teniski turnir parova FALKENSTEINER OPEN 2015 .

Turnir je organizirao Toni Dujmenović uz usku suradnju s Marinom Kirinom, generalnim direktorom Falkensteiner Resorta Zadar (Borik) i Ivanom Polakom, direktorom Falkensteiner hotela – Funimation Club Borik.

FALKENSTEINER OPEN 2015 može se pohvaliti kao prvi turnir parova koji je organiziran u Tenis centru Borik, a za sudionike tu je bio i bogati buffet domjenak u prostoru hotela Funimation Club Borik.

Da su turnir i organizacija bili na zaista visokom nivou, potvrđuje i činjenica da je bilo uzbudljivih mečeva i odličnih igrača. Osim toga, oduševljeni organizacijom sudionici priželjkuju još jedan takav turnir, što im je organizator i obećao ostvariti tijekom Božićnog perioda.

– Zahvaljujemo se još jednom svim sudionicima i gledateljima što su prisustvovali našem prvom teniskom turniru parova, te se iskreno nadamo da će na idućem biti još više natjecatelja, te da će natjecanje i zabava biti još aktivnije, poručuju organizatori.

Turnir se igrao u 3 konkurencije, a to su: 1. muški parovi do 35 godina, 2. muški parovi stariji od 35 godina, 3. mix. parovi stariji od 35 godina.

Rezultati

1. muški parovi +35.god.

Krešo Anić/Mile Barešić – Željan Kalac/Slaven Radić Rezultat : 6/3 6/1

2.muški parovi -35.god.

Louis Štimac/Krešimir Grancarić – Goran Samodajev/Mario Katačić Rezultat : 9/3

3.mix. parovi +35.god.

Sonja Škarica/Boris Batur – Meri Ivoš/Igor Ivoš Rezultat : 9/7

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...